sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Edustamista ja sähellystä

(c) Minna Mäkinen

Vielä ennen reissuun lähtöäni minulla on ollut paljon tekemistä ratsujousiammunnan tiimoilla. Valitettavasti heti Alin lähdettyä flunssa sai minusta kunnolla vallan ja en päässyt tekemään juuri mitään pariin päivään. Yritinkin tosi tunnollisesti olla rasittamatta itseäni, kun on selvää että nyt seuraavaan lepotaukoon meneekin hetki.

Torstaina kuitenkin kampesin itseni sängyn pohjalta liikkeelle, kun MTV3 halusi tulla kuvaamaan minun ja Bambin ratsujousiammuntatreeniä uutisten loppukevennykseen. Suostuin alun perin innokkaasti pyyntöön, koska on aina mahtavaa saada näkyvyyttä lajille. Nyt oma olotilani ei ollut paras mahdollinen, mutta sää oli kaunis ja ihanaa Bambia kelpaa esitellä.

(c) Satu Lassa
Viimeksi minua on kuvattu Iranissa ja silloin kaikki valmistautumisenikin haluttiin kuvata, joten ajattelin että ehkä nyt samoin. Perinteistä asua toivottiin joten päätin että tottakai, ja koristelempa vielä Bambinkin. Ja ettei nyt ihan olisi tylsää kuvattavaa, niin voisin avata vähän isomman suoran jolla ampua...

En kehdannut ihan hirveästi pyytää aikaa lämmittelyyn kun minua odotettiin jo, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Vähän ehkä jännitti. Laukassa hieno otsakoru olikin Bambille outo, ja se meni hassua köyrylaukkaa ja ammuin huonosti. Ajattelin kokeilla vielä toisen laukan jos vaikka Bambi ensikokemuksen jälkeen hyväksyisi otsakorun, mutta luonnollisesti menimme vielä reippaampaa köyrypukkilaukkaa ja kun vielä päätin keskittyä ampumaan hyvin, oli lopputuloksena se että jouduin hiukan satulan etupuolelle istumaan. Bambi köyri entistä enemmän huonon asentoni takia ja ajattelin, että parempi ehkä vain hypätä alas. Paitsi että alas hypätessäni toinen jalkani jäikin kiinni jalustimeen, joten en päätynytkään maahan mitenkään siististi seisalleen niin kuin ajattelin, vaan takapuolelleni niin että Bambi vielä hinasi minua kivasti perässään samalla kun ruikutin sitä pysähtymään kasvot häpeästä punehtuen. Onneksi pääsin nopeasti irti, vakuuttelin kuvaustiimille että kaikki on ihan kunnossa ja että voimme jatkaa.

Nöyrtyneenä poistin Bambilta kaikki koristeet ja pomppasin uudelleen selkään, ja päätimme ampua vain tutulla lyhyemmällä suoralla. Minua kyllä jo jännitti sen verran, että osumatarkkuuteni alkoi olla vähän kökkö, etenkin kun ajattelin että sehän on ihan kiva idea että teen myös haastavampaa pitemmän etäisyyden eteen päin ampumista enkä vain tuttuja ja turvallisia harjoituksia. Tässä vaiheessa onneksi jo ystäväni Satu oli ehtinyt saapua paikalle ja toimi tukenani ja turvanani, joten saatiin kuvaukset kunnialla päätökseen. Siirryimme haastatteluun, jossa yleensä superrauhallinen Bambi pyöri, hyöri ja kerjäsi leipää, minulla räkä valui pitkin naamaa ja yritin kertoa kuinka hauska laji tämä on ja kuinka mahtava ja hyvin koulutettu hevonen Bambi on. Voi että, kyllä kävi mielessä että olisin voinut järjestellä tämän hiukan paremminkin. Varmasti he saavat koostettua loppujen lopuksi ihan kivan pätkän, mutta oma itsetuntoni ei varsinaisesti tästä tohelluksesta kohonnut!

Kuvaajan ja toimittajan poistuttua kuolin hiukan häpeästä ja hillitön hihitys purkaantui. Päätin laukata pätkän Bambilla vielä pari kertaa, ettei sille jäisi huonoa kokemusta. Nyt kun itse olin rentona niin Bambikin oli taas kuin enkeli ja kun kokeilimme vielä ampua yhden nuolen, oli Bambi taas hieno ja minäkin osuin ihan keskelle tiikerin päätä. Itsetunto pelastettu ja Satu sai tästäkin onneksi napattua todistusaineistovideon. Lähdimme vielä yhdessä hauskalle maastolle ja koko tilanteelle pystyi vain nauramaan jännityksen purkauduttua. Pitää muistaa pitää suuruudenhulluuteni aisoissa ja pyytää tämän tyyppisiin tilanteisiin jatkossa joku kaveriksi alusta alkaen, niin on rennompi olla.

Uutisten loppukevennyksen pääsee katsomaan TÄSTÄ. Postaukseen on liitetty myös videoita, mutta kaikilla selaimilla ne eivät näy.Seuraavana päivänä oli vuorossa ratsujousiammunnan tutustumisilta Espoon Tallilla. Ohjelmassa oli maksuton maasta-ammuntapiste, ratsujousiammuntademonstraatio sekä kaksi lyhyttä kokeilutuntia kahdelle ratsujousiammuntaoppilaalle. Aurinko helli meitä lämmöllään ja maasta ampuminen hurahti nopeasti. Puolentoista tunnin treenin aikana noin viisitoista kävijää tuli kokeilemaan ratsujousiammunnan perusteita. 

Espoon Tallin upeat aktiivit olivat innostuneet tutustumisillasta ja rakenneelleet valmiiksi mahtavat puitteet ratsujousiammunnalle: pitkä joenrannassa sijaitseva vähemmällä käytöllä ollut ratsastuskenttä on nyt aidattu ja sinne oli rakennettu siirrettävä laukkakuja sekä kolme hyvää maalitaulua telineineen. Suuryllätyksenä meille oli rakennettu myös hevonen, jonka nimesimme Pauliksi: peräkärryyn nostettu pukki pinkkeinen jumppamattoineen, jolla pystyi ratsastamaan ja ampumaan kohteita vauhdista kunhan vaan sai suostuteltua avustajia peräkärryn vetäjiksi. Jouduin heti todistamaan taitoni tämän villin ratsun kyydistä, ja osuttuani tauluun sain hyväksynnän Pauli-hevosen rakentajalta.Pauli-hevosen jälkeen oli aika siirtyä suomenhevostamma Pauliinan selkään ratsujousiammuntademonstraatiota varten. Pauliina tuli nyt ensimmäistä kertaa tälle ratsastuskentälle ja valitettavasti koki uuden paikan, katsojalauman ja etenkin kauhistuttavan Paulin aika hurjana pelottavien asioiden viidakkona. Pauliina sai hetken tutustua paikkaan ja esineisiin ihan taluttaen ja sen jälkeen hyppäsin selkään, jotta pääsimme jatkamaan sieltä käsin kenttään tutustumista. Pauliina on todella rauhallinen ja kiltti, mutta nyt uusi tilanne jännitti kovasti. Jousi ja nuolet eivät ole koskaan juurikaan ihmetyttäneet Pauliinaa, mutta nyt niiden äänet hiukan jännittivät. Lopulta kun kokeilin laukata kujalla ja Pauliina yritti parhaansa saadakseen aikaiseksi pienen pukkihyppysarjan, totesimme että paras siirtyä uusista tuliteristä puitteista takaisin tutulle ratsastuskentälle. Opinpahan ainakin jotain edellisen päivän kommelluksista - jos on esiintymistilanne joka muutenkin jännittää, niin kannattaa ainakin pitää suoritus tuttuna ja turvallisena!
(c) Minna Mäkinen

Tutulle ratsastuskentälle päästyämme Pauliina rentoutuikin heti, ja pääsimme aloittamaan lajin esittelyn. Saimme nyt napattua mukaamme vain yhden maalitaulun, mutta ammuimme siihen joitain nuolia sivulle, eteen ja taaksepäin. Lisäksi demonstroin lajissa käytettävää istuntaa ja vastasin yleisön kysymyksiin.

Lopuksi oli vuorossa 30min kokeilutunnit kahdelle ratsujousiammuntaoppilaalle: toiselle, joka on jo aiemmin ampunut hevosen selästä sekä toiselle, joka on ratsastaja mutta jolle tämä oli ensimmäinen kerta ratsujousiammuntaa. Molemmista kuoriutui hiukan arastelevan alun jälkeen rohkelikkoja, jotka molemmat ampuivat maaliin laukasta! On opettamisen parasta nähdä kuinka jännitys väistyy, innostus syttyy ja ratsastaja kehittyy!


Tiivis putki ratsujousiammunnan näytön paikkoja jatkui lauantaina, kun vuorossa olivat ESRAJA:n Wappu Wars-kilpailut eli hauskat leikkimieliset ratsujousiammunnan vappukisat Jatilan tallilla Mäntsälässä. Kisoissa oli ennätysmäärä osallistujia: 17 kilpailijaa joista 3 oli junioreja! Kisojen idea oli auttaa oppimaan kisatilanteessa suoritumista ja ampumaan paineen alla, sekä toimia matalan kynnyksen kisoina kaiken tasoisille ratsujousiampujille. Niinpä kentän laidoille rakennetun radan sai suorittaa laukan lisäksi myös käynnissä tai ravissa ampuen viittä erilaista kohdetta. Koko kisan hitain aika toimi aikarajana ja jokaisesta sitä nopeammasta kierroksesta sai +1 pistettä / sekunti, mutta kukaan ei saanut miinuspisteitä ajan takia.

Kisakumppaninani toimi ex-ravuritamma Barbelinda eli Barbi, joka on todella sympaattinen tamma. Barbi on istunnalle herkkä ja kiemurtelee helposti, jos paino ei jakaudu aivan tasaisesti. Lisäksi laukka on vielä hiukan tasapainoton ja nopeatahtinen, ja Barbi tarvitsee siihen luottavaisen ratsastajan joka antaa hevosen keskittyä jalkojen asetteluun ja ei juurikaan koske ohjaan laukan aikana. Tämä oli Barbin ensimmäinen kerta ratsujousiammuntakisoissa, mutta luotin että se toimii varmasti hyvin, kunhan se vain ei oikaise pois radalta. 


Olin kisan ensimmäinen ratsastaja, jotta pääsin sitten auttamaan kisajärjestelyiden kanssa ja toimimaan ajanottajana. Ekan kisaajan paikka on aina melko jännä ja toisaalta oli hankalaa ehtiä kerätä sopivaa mielentilaa, vaikka ennen suoritusta saikin yhden harjoituslaukan ilman ampumista. Kisat järjestettiin ulkokentällä avointen peltojen äärellä ja suomalainen kevätsää helli meitä hyytävällä viimalla ja lopulta myös lumisateella. Sormet kohmettuivat hetkessä ja kun lähdin ensimmäiselle kierrokselleni, sain ensimmäisen valmiiksi nokitetun nuolen hyvin tauluun, mutta hämmennyin kun sormet olivatkin tosi jäykät ja nokitus oli kömpelö, joten vaikka minulla oli oikeastaan ihan hyvin aikaa ampua myös seuraavat nuolet niin päädyin roiskaisemaan ne ja ammuin tyhmästi taulun viereen.

Ehdin hiukan harmistua, mutta onneksi sain nopeasti koottua itseni ja vaihdettua ajatukset rakentaviksi. Seuraavalla kierroksella keskityin jo paremmin, ammuin kolme nuolta ja sain jokaisella osuman. Edelleen veto oli turhan lyhyt ja hätäinen eivätkä osumat olleet ihan erityisen hyviä, mutta paransin kuitenkin jo reilusti.  Kolmannella ja viimeisellä kisakierroksella toistin saman, ammuin kolmella nuolella osumat tauluihin ja lisäksi yritin vielä saada yhden hiukan epätoivoisen osuman viimeiseen tauluun.

Kisapäivä kului nopeasti ja tunnelma oli lämmin kylmästä kelistä huolimatta. Ratsujousiampujien kanssa on ihanaa olla! Kun itse kisat oli saatu päätökseen, siirryimme sisätiloihin nauttimaan jäätelöä (...), simaa ja munkkeja sekä odottamaan kisatulosten julkistusta. Sijoituin lopulta toiseksi heti Barbin toisen ratsastajan, lahjakkaan 13-vuotiaan Nupun perään! Mieli oli hyvä ja lämmin ja Nuppu todella ansaitsi voittonsa, hänen suorituksensa sujuivat erinomaisesti eikä kisatilanteen paine häirinnyt liikaa. Oli myös todella hyvä herätä muistelemaan, miltä se kisaaminen tuntuukaan ja miten oman mielen voi koota, vaikka ensimmäinen kierros menisikin pieleen. Jotenkin se jännittää melkein kaikkein eniten, että jos jotain menee alussa pieleen, jolloin keskittyminen häiriintyy ja pahimmillaan koko kisasuoritus levähtää käsiin. Mahtavaa että oli tämä tilaisuus harjoitella!

Kevätsää on tänävuonna ollut nyt erityisen ihmeellinen, mutta on ollut mahtavaa todeta kerta toisensa jälkeen etteivät suomalaiset ratsujousiampujat lopeta treenaamista, kisaamista tai tekemistä sään takia. Porukalla on yleisesti ottaen todella hyvä asenne ja tekemisen meininki. Lauantai-iltana Jatilan pihamaa kuorruttui lumeen ja käynnissä oli varsinainen lumimyrsky, joten päätimme ottaa vielä Unkariin lähtevästä Suomen GP-joukkueesta teemaan sopivan tervehdyskuvan. Odottakaa vaan lämpöiset Euroopan maat, suomalaiset ratsujousiampujat ovat pian tulossa!

Kuvat: Minna Mäkinen, Satu Lassa, Bea Wilén, Mira Lehmusvaara
Videot: Satu Lassa, Susanna Laamanen, Anni Jauhiainen
 

(c) Bea Wilén
 

 

57 kommenttia:

 1. Hei, olen Jack Smith Oltuaan suhde (Susan) joitakin vuosia, hän hajotti minua, tein kaiken mahdollisen tuoda hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin hänet takaisin niinkään rakkauden I On hänelle, olen pyytänyt häntä kaikesta, annoin lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystäväni ja hän ehdotti, että minun pitäisi mieluummin yhteyttä oikeinkirjoittajan, joka voisi auttaa minua heittää rakkaus loitsu tuoda (Susan) takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsu, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla Se lähetti oikeinkirjoituspisteen ja minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tilata yhdistää rakkauden loitsu (DR MUSTAFA) [dr.mustafa86@yahoo.com] auttaakseni saamaan rakastajan takaisin, kun loitsu jätettiin, Tulokset Fantastinen, en ole koskaan odottanut, mitä näin, olen niin kiitollinen, että huomasin tämän oikeinkirjoittajan, rakkauteni tuli takaisin minulle ja suunnittelemme nyt häämme. En vieläkään voi uskoa, että minä ja (Susan) ovat palanneet. Kaikki kiitos (DR MUSTAFA), joka muutti elämäni ja teki minusta todellisen uskovan.

  Ota yhteyttä suoraan sähköpostiosoitteeseen: dr.mustafa86@yahoo.com

  VastaaPoista
 2. Tämä on todistukseni miehen hyvistä töistä, jotka auttoivat minua. Nimeni on Janet Mary. Elämäni on palannut! Viiden vuoden avioliiton jälkeen mieheni jätti minut kolmen lapsemme kanssa. Tunsin, että elämäni oli loppumassa, ja se hajosi. Tunnin verkossa oppilas nimeltä Dr. Chamberc (chamberc564@yahoo.com). Uskollisena päivänä, kun surffailin internetissä, etsin hyvää haastajaa ratkaisemaan ongelmani. Olen törmännyt joukkoon suosituksia tästä erityisen velhoista. Jotkut todistivat, että hän toi takaisin entisen rakastajansa, jotkut todistivat
  Se palauttaa vatsaan, jotkut todistavat, että hän voi loitsata loitsun lopettamaan avioeron ja niin edelleen. Olin erityisen todistus, jonka näin, oli kyse Grace-nimisestä naisesta, hän todisti, kuinka tohtori Sakpana toi takaisin Ex-rakastajansa alle 72 tunnissa ja todistuksensa lopussa antoi Dr.Chambercin sähköpostiosoitteen. Kun olen lukenut tämän kaiken, päätin antaa Dr.Chambercille mahdollisuuden. Otin yhteyttä hänen sähköpostiosoitteensa kautta ja selitin ongelmani. Vain 3 päivässä mieheni tuli takaisin minulle. Me ratkaisemme ongelmamme, ja olemme edes onnellisempiakin. Dr.Chamberc on todella lahjakas ja lahjakas mies, enkä voi lähettää sitä, koska hän on ihana Dr.. Jos sinulla on ongelma ja etsit oikeaa ja aitoa oikeinkirjoitusta, ratkaise tämä ongelma sinulle. Kokeile Dr.Chambercia tänään, hän voisi olla vastaus ongelmaan. Tässä on hänen yhteyshenkilönsä: chamberc564@yahoo.com Kiitos vielä kerran Dr.Chamberc. Ota yhteyttä seuraaviin kysymyksiin:
  (1) Jos haluat ex: n takaisin.
  (2) Haluat olla edustettuina toimistossasi.
  (3) Haluat, että naiset / miehet käyvät takanasi.
  (4) Jos haluat lapsen.
  (5) [Haluat olla rikas.
  (6) Haluat sitoa miehesi / vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
  (7) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (8) Jos haluat lopettaa avioeron
  Sillä on myös kasviperäinen hoito HIV: lle,
  SYÖPÄ,
  ASTMA,
  IMPOTENSSI,
  HYVINVOINTI / VAHVUUS
  Ota hänet yhteyttä osoitteeseen: chamberc564@yahoo.com

  VastaaPoista
 3. Olen hyvin onnellinen tänään perheeni kanssa. Minun nimeni on Rebecca Thomas, joka asuu Yhdysvalloissa. Aviomies on jättänyt minut hyvää 3 vuotta ja rakastan häntä niin paljon, olen etsinyt tapaa saada hänet takaisin sen jälkeen. Olen kokeillut monia vaihtoehtoja, mutta hän ei palannut, ennen kuin tapasin ystävän, joka räpytti minulle Dr. ogalalle oikeinkirjoittajan, joka auttoi minua palauttamaan mieheni 2 viikon kuluttua. Minä ja mieheni elävät onnellisina yhdessä tänään, että mies on hieno, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ogalaspelltemple@gmail.com ... Nyt neuvomaan vakavia henkilöitä, jotka ovat joutuneet tällaiseen ongelmaan ottamaan yhteyttä häneen nopeasti maksu .. Hän aina hello, nyt minä kutsun häntä isälleni

  VastaaPoista
 4. Hei, olen Theresa Williams Vuosien ajan suhteessa Andersoniin, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin hänet takaisin niin paljon rakkauteni vuoksi, Pyysin häntä kaikesta, annoin lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että minun olisi mieluummin otettava yhteyttä oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua heittämään loitsun saadakseen hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin kokeilla sitä Lähettänyt oikeinkirjoittajalle, ja hän kertoi minulle, että ei ollut mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivän, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minut, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja kävin hänelle, että olimme yhdessä elämässä yhdessä onnellisena. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan oikeaan ja voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan, joka auttoi minua omalla ongelmallani. Hänen sähköpostiosoitteensa: chamberc564@yahoo.com voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa tapauksessa.
  1) Rakkaustunnelit
  2) Kadonnut rakkauden loitsuja
  3) Avioeron loitsuja
  4) Avioliittojen loitsuja
  5) Sitovat loitsut
  6) Breakup-loitsuja
  7) Työnnä mennyt rakastaja.
  8.) Haluat tulla edistämään toimistossasi
  9) jos haluat yliluonnollisia voimia
  10) haluavat tyydyttää rakastajanne
  Ota yhteyttä tähän suuriin ihmisiin, jos sinulla on ongelmia kestävään ratkaisuun chamberc564@yahoo.com kautta

  VastaaPoista
 5. Tämä on todistukseni ihmisen hyvää työtä kohtaan, joka auttoi minua .. Minun nimi on
  Mary Clifford, ja minä tukenani Lontoossa. Elämäni on palannut! 8 vuoden jälkeen
  avioliitto, mieheni jätti minut ja jätti minut kolmen lapsemme kanssa. minusta tuntui kuin
  elämäni oli loppumassa ja hajosi. Kiitoskärjen ansiosta
  kutsuttu DR Ogbo, jonka tapasin verkossa. Yhdessä uskollisena päivänä, kun selailin
  Internetin kautta etsinyt hyvää kirjoituspistettä, joka voi
  ratkaise ongelmani. Tapahtui joukko todistuksia tästä
  erityinen oikeinkirjoitus. Jotkut ihmiset todistivat, että hän toi Exin
  rakastaja takaisin, jotkut todistivat, että hän palauttaa kohdun, jotkut todistivat hänen olevan
  voi heittää loitsun lopettamaan avioeron ja niin edelleen. Oli yksi erityinen
  todistuksen, jonka näin, oli kyse naisesta, jota kutsuttiin armoksi, hän todisti, miten
  Dr Ogbo toi takaisin Ex-rakastajansa alle 72 tunnissa ja lopussa
  todistuksen hän pudottaa Dr Ogbo sähköpostiosoite. Kun olet lukenut kaikki nämä, minä
  päätti antaa DR Ogboa yrittää. Otin yhteyttä sähköpostitse ja selitin hänen
  ongelma hänelle. Vain 3 päivässä mieheni tuli takaisin minulle. Olemme ratkaisseet meidän
  ja olemme edes onnellisempiakin. Tohtori Ogbo on todella lahjakas
  ja lahjakas mies ja en aio lopettaa julkaisemista, koska hän on
  ihana mies ... Jos sinulla on ongelma ja etsit todellista ja
  aito spell caster ratkaisemaan tämän ongelman sinulle. Kokeile suurta dr Ogboa
  tänään, hän voi olla vastaus ongelmaan. Tässä hänen yhteyshenkilönsä:
  drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com Kiitos suuresta Ogbosta. Ota yhteyttä
  seuraavista:

  (1) Jos haluat ex: n takaisin.
  (2) jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat olla edustettuina toimistossasi.
  (4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat sinua.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) [Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa miehesi / vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Kasviperäinen hoito
  10) auttaa tuomaan ihmiset ulos vankilasta
  (11) Avioliitot
  (12) Miracle Spells
  (13) Kauneudenhahmot
  (14) PROFICHY CHARM
  (15) vetovoimat
  (16) Evil Eye Spells
  (17) Kissing Spell
  (18) Poista Sairauden loitsuja
  (19) VALITSEMINEN VAPAUTTAMISEKSI
  (20) MENETTELY KOKONAISUUDESSA
  (21) Hurmaa saada kuka rakastaa sinua.
  (22) Liiketoimintaperiaate
  (23) Poista hiv-sairaus loitsuja

  Ota yhteyttä tänään: drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
  +2348057586216 Voit myös CONTACT HIM ON whats-app samassa puhelimessa
  määrä.

  VastaaPoista
 6. OIEN YLITTÄVÄ RAPORTTIIN, JOTA OMA HUSBAND TULOSTA MINUN
  Hei, nimeni on Angelica Vukovic, olen Irlannista. Haluan kertoa teille kaikille, että on oikeinkirjoitus ja todellinen oikeinkirjoitin. En ole koskaan uskonut mihinkään näistä asioista, mutta kun menetin mieheni Vladimir Magasin, tarvitsin apua ja jotkut, jotka kääntyisivät huonosti. Tulin kohta Isikolon loitsupet temppelin ja tilasin LOVE SPELLin. 2 päivää myöhemmin, kun loitsu on tehty puhelimellani Vladimir oli hänen vanha itsensä ja halusi tulla takaisin minulle! Ei vain tullut takaisin, tämä oikeinkirjoitusveturi avasi hänet siihen kuinka paljon rakastin ja tarvitsi häntä. Spell Casting ei ole aivopesua, mutta he avasivat silmänsä siihen, kuinka paljon meidän on jaettava yhdessä. Suosittelen ketään, joka on vanha tilanne kokeilla sitä. Se tuo sinulle ihania yllätyksiä sekä rakastajanne tulee takaisin sinulle. Näin asiat olisivat olleet, voit ottaa yhteyttä oikeinkirjoittajan osoitteeseen: drisikolosolutionhome.webnode.com YHTEYSTIEDOT EMAIL OSOITE
  IS isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp on +2348133261196.

  VastaaPoista
 7. Haluan antaa maailmalle tietää DR DOMINION Suuren oikeinkirjoittajan, joka toi mieheni minulle, kun ajattelin, että kaikki toivo menetti. DR DOMINION käytti voimakasta taikuuttaan hymyn kasvoilleni tuomalla ihmisen takaisin loitollaan. Aluksi ajattelin haaveilla, kun mieheni tuli takaisin polvilleni ja pyysi minua anteeksi ja hyväksyä hänet takaisin ja jopa siitä lähtien hän rakastaa minua enemmän kuin minulla oli koskaan odotettu, joten annoin itselleni luvan antamaan maailman tietää DR DOMINIONista, koska hän on Jumala maan päällä. Onko sinulla ongelmia suhteestasi? Onko kumppanisi murtautunut kanssasi ja rakastatte edelleen ja haluaisit hänet takaisin? Onko sinulla ongelmia oman rahoituksen kanssa? tai tarvitset apua, ota yhteyttä DR DOMINIONiin tänään antamaan sinulle 100%: n takuun siitä, että hän auttaa sinua samoin kuin hän auttoi minua. DR DOMINION-sähköpostiosoite on: dominionsolutionhome@gmail.com tai hänen whatsapp-yhteyshenkilönsä: +2349077406090

  VastaaPoista
 8. Mikä loistava loitsupolku olen törmännyt, tohtori Oboh on voimakkain loitsupolku koskaan. Kun minut on ojennettu kovasta työstäni rahoista jonkinlaisista online-huijareista, jotka erosivat itsestään oikeinkirjoittajina. Mutta kunnia on jumalalle, että törmäsin tohtori Obohin, joka pyyhki pois kyyneleeni ja otti pois kaikki tuskansa, mitä olen menettänyt palatakseen rakastajaani, jonka olen yrittänyt kaikin keinoin saada takaisin. Haluan käyttää tätä mediaa kiittääkseni tohtori obohia saadakseni rakastajaani minulle 24 tunnin kuluessa ja nyt olen onnellinen elämäni rakkaudesta ja hän toi kaikki toiveet naisena. Kiitos vielä kerran tohtori Oboh. ota yhteyttä sähköpostitse: obohtempleofanswer@gmail.com

  Nimeni: Vivian

  Maa: Australia

  VastaaPoista
 9. Nimeni on LISA ja olen USA: sta, haluan käyttää tätä tilaisuutta kiittää suurta Agadagaa, joka todella teki elämäni miellyttävän tänään. Tämä loistava mies, tohtori Agadaga toi ihana mieheni takaisin minulle, minulla oli kaksi kaunista lasta minun aviomies, noin neljä vuotta sitten, minä ja mieheni ovat olleet yksi riita tai toinen, kunnes hän lopulta jätti minut yhdelle nuorelle naiselle. Tunsin, että elämäni on ohi ja lapset luulivat, etteivät he enää näe isäänsä. vahva vain lapsille, mutta en voinut hallita tuskaa, joka pahoinpitelee sydämeni, sydämeni oli täynnä surua ja tuskaa, koska olin todella rakastunut mieheni kanssa. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivovat aina, että hän tulee takaisin minulle, kunnes jonain päivänä tapasin hyvän ystävänni, joka oli myös sellaisessa tilanteessa kuin minä, mutta hänen ongelmansa oli hänen entinen poikaystävä, jolla hänellä oli ei-toivottu raskaus ja hän kieltäytyi ottamasta vastuuta ja hylkäsi hänet. Hän kertoi minulle, että minulla oli pieni tapaus ja että en olisi syytä huoleen siitä ollenkaan, joten kysyin, mikä oli ratkaisu ongelmalleni ja hän antoi minulle tämän suuren miehen. sähköpostiosoite.Olen epäilevä, jos tämä mies oli ratkaisu, otin yhteyttä tähän suuriin ihmiseen ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ja minä teen heidät kaikki, hän sanoi minua odottamaan vain 72 tuntia ja että mieheni tulee ryömimään hänen polvilleen vain anteeksiantoa varten, joten minä uskollisesti tehin mitä tämä suuri mies pyysi minulta ja varmasti 72 tunnin kuluttua hän oli takaisin minulle jälleen yhteyttä Agadaga apuun tänään agadagaspiritualhome@gmail.com

  VastaaPoista
 10. IHANA:

  Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber-numero: +27638836445. Whats-app Numero: +2349065101630.

  VastaaPoista
 11. Romanialainen Gabriel Katherine i meni naimisiin Patrickille, joka on liikemies, kun olin naimisissa hänen kanssaan, kun hänellä oli kaksi lasta, sunnuntaina näki hänen puhuvan naisen kanssa ja sen jälkeen hän alkaa toimia jonkin verran, kun kyselen häneltä, hän kertoi minulle, että se oli entinen tyttöystävä takaisin kouluun, kun mieheni alkoi pysyä myöhään, kun kysyin häneltä, miksi hän valehtelee minulle, kun hän erosi 1 kuukauden kuluttua, he asuivat yhdessä asunnosta täällä taloni ja he elävät hyvin, mutta silti rakastan mieheni ja minä tarvitsen häntä takaisin elämässäni, he olivat yhdessä, joten tulin kosketuksiin dr Sacre'n kanssa, joka lupasi minulle ja hän tuli takaisin minulle kaikki kiitos hänelle on apua, ota yhteyttä sähköpostilla Sacretempleofpower@gmail.com tai soita tai WhatsApp: +2348159768201 apua ja hän auttaa sinua takaisin rakastajaasi

  VastaaPoista
 12. Minun nimeni on Mariam Haluan tunnustaa suuren velhon nimeltään tohtori mieheni ja olen ollut naimisissa 5 vuotta nyt meillä ei ole lapsia ja lääkäri kertoi meille, etten voi syntyä, koska kohtuani olin niin huolissani ja vaimoni ei ollut onnellinen, joten hän päätti mennä naimisiin toisen tytön ja avioeron kanssa, että olin niin surullinen Kerroin ystäväni hänelle kertoi minulle spell vahva antoi minulle sähköpostiosoitteen eikä koskaan ajatellut niin paljon päätin antaa hänelle kokeile ja kerro, että se kestää 24 tuntia, jotta tuo aviomieheni takaisin minulle, ja minä jään raskaaksi ja taivutettu kolmas päivä mieheni palasi minulle ja hän alkoi pyysi minua hänen neal ja hän sanoi minulle, että hän ei haluaa avioeron uudelleen ja kahden kuukauden kuluttua vahvistan, että olin saanut raskauden. lääkäri voi auttaa sinua myös ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Minulla on Koffi Kouakou. Olen erittäin iloinen tänään, ei vain, mistä tämä suuri mies kutsuttu lääkäri on tehnyt minulle. Olin niin alhainen, kun minun ex? jätti minut. En voi uskoa, että nyt vaimoni on nyt takaisin polvilleni rubiininruusulla, pyytää minua ottamaan hänet takaisin ja tuntemaan surullisen ja anteeksi, että jätit minut? että se aiheutti minua kipua avioeron jälkeen? Ja kaikki tämä ihme tapahtui sen jälkeen, kun olen tilannut hätätilan 48 tuntia lääkäriltä. Arvoisa Herra, olen nykyisin maailman onnellisin mies. Tohtori teki sen. Joo. Se on ihana ihme ja ilo minulle ja perheelleni tänään. Kiitos arvokkaasta avusta. Olet todellinen noita ja et koskaan unohda, että olette jälleen onnellisia. Olet sankarini. Lapset ovat iloisia, että heidän äitinsä tulee kotiin ikuisesti. ota yhteyttä jos tarvitset kiireellistä apua suhteestasi Email: spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 14. TÄMÄN LISÄÄ
  Nimeni on Fernado Antonio. Tämä on todistus suurelle tohtorille, joka auttoi minua palauttamaan rakkauteni takaisin elämään. Päivänä, jolloin vaimoni jätti minut, asiat menivät synkälle ja tunnelma oli epävarmuustekijöitä. Kaikki tuntui siveältä ja päätin hakea apua noidat, joilla on kyky tuoda ex-vaimoni? takaisin. Kun ajattelin, menin Internetin kautta ja kuten näitte etsimään luotettavaa velhoa, näin lukuisia todistajia, jotka ovat tehneet velhoja entisten poikien ja rakkaiden talteenotossa. Uskon kautta tohtoriin tukemana otin yhteyttä ja selitettäessä asioita hän hyväksyi vastaamaan alan haasteisiin. Hän teki hyvää työtä. Entinen vaimoni palaa minulle hyvin huolella ja kiintymyksellä. Siksi haluan käyttää tätä tilaisuutta kunnioittavasti palveluni tilanteestani. Rehellisesti, hän osoitti rohkeutta ryhtyä pelottavaan tehtävään löytää ratkaisuja lähes kaikkiin ongelmiin. Ota yhteyttä sähköpostitse: spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hurraa! Luulen, että olen onnellisin nainen maan päällä, kun aviomieheni on palannut elämäänsä, kun hän jätti minut 2 vuotta ja 7 kuukautta, ja opetin, että hän oli poissa koko ajan, kunnes tohtori Okpa tuli avuksi. Olen onnellinen tänään, koska tohtori Okpa, joka voin sanoa, että hän on enemmän tai vähemmän jumala minulle, koska en koskaan opettanut voisin saada mieheni takaisin, mutta tohtori Okpa teki hienoa työtä, jota en koskaan opettanut 24 tunnin välein. Haluan käyttää tätä tiedotusvälineitä kertoa maailmalle auttaakseni antamaan kiitokseni suurelle Dr Okpalle, joka toi onnellisuuteni. Minun kollegani siellä, jotka käyvät läpi samanlaisia asioita, neuvon neuvoa ottamaan yhteyttä Okpa-apuun osoitteessa okpatempleofsolution@gmail.com

  Tess Hollannista

  VastaaPoista
 16. Hei olen Mary Michael, olen täällä spreed tämä hyvä uutinen koko maailmalle siitä, miten sain mieheni rakastaa takaisin. Olin hulluksi, kun rakkauteni jätti minut toisen tytön viime kuussa, mutta kun tapaan ystävä, joka tutustuttaa minut DrIgbinovia suuri Messenger, olen kertonut minun ongelmani DrIgbinovia miten mieheni jätti minut ja myös miten minun piti saada työtä erittäin suuri yritys. Hän vain sanoi minulle, että olen tullut oikeaan paikkaan olivat aion saada sydämeni halu ilman sivu vaikutuksia. Hän kertoi minulle, mitä minun pitää tehdä, kun se oli tehty, seuraavan 2 päivää, rakkauteni soitti minulle puhelimessa ja sanoi anteeksi elää minulle ennen nyt ja myös seuraavan viikon jälkeen rakkauteni soitti minulle on vedota anteeksiantoa , Olin pyytänyt haastatteluun minun haluttu yritys minun tarvitsi työskennellä ohjaaja. Olen niin onnellinen ja ylityöllistettyjä, että minun täytyy kertoa tämä koko maailmalle, miten Drigbinovia auttaa minua myöntämään sydämeni halu. Drigbinovia on erikoistunut kaikenlaisia oikeinkirjoituksen ja hyvää taikaa. Jos tarvitset apua yhteyttä Drigbinovia on seuraava Sähkö posti osoite: doctorigbinovia93@gmail.com

  Kiitos minulle myöhemmin.

  VastaaPoista
 17. TODISTUS

  Nimeni on Safina Jakov, minä olen Puolasta ja jakan tämän maailman tosi elämäntarinaani, haluan maailma tietää erinomaisesta ja rehellisestä suuresta miehellisestä Akinista Akinista, minulla oli ongelmia minun aviomies ja hän meni eroon eroon, koska minulla ei ollut lasta hänelle 9 vuoden avioliiton jälkeen ja etsin apua kaikkialla, tiedän, että voisi auttaa minua ja näen yhden ilmoituksen, josta puhutaan Dr Akinista miten hän voisi auttaa häntä 24 tuntia, otin nopeasti yhteyttä, ja hän kertoi minulle, että hän auttaa minua ongelmani kanssa 48 tuntia en ollut varma hänen sanoista, toistaiseksi hän toi takaisin mieheni, joka jäi alle 48 tunteina ja mieheni paluun jälkeen olen onnellinen nainen maan päällä, koska olen raskaana poikavauva, todistan tänään, koska kerroin tohtori Akinille, että annan maailman tietää hänestä ja jopa niille, jotka tarvitsevat ratkaisu elämäsi ongelmiin, ota hänet yhteyttä tähän päivään mennessä ja ota yhteyttä: WhatsApp ja Viber Chat: +27656406432. Sähköposti: akinsolutiontemple@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Haluan antaa maailmalle tietoa DR DOMINIONista Suuresta oikeinkirjoituksesta, joka toi mieheni takaisin, kun ajattelin, että kaikki toivoa menetettiin. DR DOMINION käytti voimakasta loitsuaan hymyilemään kasvoillani tuomalla takaisin mieheni loitsulla, aluksi ajattelin, että olin haaveillut, kun mieheni palasi luokseni polvillaan ja rukoili minua anteeksi ja hyväksymään hänet takaisin ja hyväksymään hänet takaisin Sittemmin hän rakastaa minua enemmän kuin koskaan odotin, joten tein itselleni valan, että annan Maailman tietää DR DOMINIONista, koska hän on Jumala maan päällä. Onko sinulla suhdettasi ongelmia? Onko kumppanisi rikkonut kanssasi ja rakastat ja haluatte hänet takaisin? Onko sinun häätsi kanssa ongelmia? Tarvitsetko apua DR DOMINIONiin tänään, annan sinulle 100%: n takuun siitä, että hän auttaa sinua aivan kuten hän auttoi minua. DR DOMINION -viesti on: dominionsolutionhome@gmail.com tai hänen yhteystietonsa: +2349077604090

  VastaaPoista
 19. Haluan antaa maailmalle tietoa DR DOMINIONista Suuresta oikeinkirjoituksesta, joka toi mieheni takaisin, kun ajattelin, että kaikki toivoa menetettiin. DR DOMINION käytti voimakasta loitsuaan hymyilemään kasvoillani tuomalla takaisin mieheni loitsulla, aluksi ajattelin, että olin haaveillut, kun mieheni palasi luokseni polvillaan ja rukoili minua anteeksi ja hyväksymään hänet takaisin ja hyväksymään hänet takaisin Sittemmin hän rakastaa minua enemmän kuin koskaan odotin, joten tein itselleni valan, että annan Maailman tietää DR DOMINIONista, koska hän on Jumala maan päällä. Onko sinulla suhdettasi ongelmia? Onko kumppanisi rikkonut kanssasi ja rakastat ja haluatte hänet takaisin? Onko sinun häätsi kanssa ongelmia? Tarvitsetko apua DR DOMINIONiin tänään, annan sinulle 100%: n takuun siitä, että hän auttaa sinua aivan kuten hän auttoi minua. DR DOMINION -viesti on: dominionsolutionhome@gmail.com tai hänen yhteystietonsa: +2349077604090

  VastaaPoista
 20. Olen saanut takaisin entisen poikaystäväni kanssa DR OKOSUNin avulla, joka on paras loitsujarru verkossa, ja suosittelen DR OKOSUNia kaikille, jotka tarvitsevat apua! .. Haluan todistaa, kuinka sain takaisin poikaystävänsä sen jälkeen kun hän murtautui minä olemme olleet yhdessä kolme vuotta, äskettäin sain selville, että poikaystäväni oli yhteydessä toiseen tyttöystävään, kun kohtasin häntä, se johti riitoja ja lopulta hajosi kanssani, yritin kaikki voisin saada hänet takaisin mutta kaikki turhaan, kunnes näin viestin suhteellisuusfoorumissa, jossa kerrottiin oikeinkirjoituskoneesta, joka auttaa ihmisiä saamaan takaisin kadonneen rakkautensa rakkauden oikeinkirjoituksen kautta, aluksi epäilen sitä, mutta päätin kokeilla sitä, kun otin yhteyttä tähän loitsuan ja hän kertoi minulle, mitä tehdä, ja tein sen, Sitten hän teki rakkauden oikeinkirjoituksen minulle. 28 tuntia myöhemmin poikaystäväni kutsui minua minulle ja kertoi minulle, että hän menettää minut niin paljon, niin hämmästyttävä! Niinpä hän palasi samana päivänä, ja hänellä oli paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi hänen vikaansa ja hänen aiheuttamastaan ​​kivusta. Sitten siitä päivästä lähtien suhde oli nyt voimakkaampi kuin ennen, kaikki kiitosDR OKOSUNille. hän on niin voimakas, ja päätin jakaa tarinani internetissä, että DR OKOSUNreal ja voimakas oikeinkirjoitin, jota minä aina rukoilen elää pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex-taaksepäin tai miehesi muutti toiseen nainen, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan. Seuraavassa hänen yhteystietonsa: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen: okosunhomeofsolution@gmail.com tai soita tai soita 2348052523829

  VastaaPoista
 21. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka antaa erilaisia lainoja kansainvälisille maille kiireellisesti 3%: n korolla, jos kiinnostunut ota yhteyttä minuun sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka antaa erilaisia lainoja kansainvälisille maille kiireellisesti 3%: n korolla, jos kiinnostunut ota yhteyttä minuun sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Rakas ystäväni, olen pahoillani, että luet tämän viestin näin, näen vain sen keinon auttaa kuka tarvitsee apua. varmista, että olet lukenut tämän todistukseni loppuun asti, sillä se on elämän tarina, koska se on todistus siitä, että kerron jokaiselle kuulla. Olen ollut naimisissa 3 vuotta ja avioliiton neljäntenä vuotena toinen nainen otti rakastajani pois minusta ja mieheni jätti minut ja lapset ja olemme kärsineet 2 vuotta, kunnes tapasin viran, jossa mies kutsui ylimmäisen papin tohtori Chamberciksi olen auttanut jotakuta, ja päätin antaa hänelle yrittää auttaa minua tuoda rakastajani takaisin kotiin ja uskoakseni minulle, että lähetän vain kuvan ja yksityiskohdat hänelle ja miehelleni ja 2 päivän kuluttua, kun hän on kertonut minulle, näin auton ajoi taloon ja katso, se oli mieheni ja hän on tullut minulle ja lapsille, ja siksi olen iloinen voidessani tehdä jokaisen teistä samanlaiseksi tavata tämän miehen kanssa, koska voin vannoa elämäni kanssa, että mies on erittäin vahva oikeinkirjoitin ja hänen oikeinkirjoituksensa ovat erittäin hienoja ilman sivuvaikutuksia y, jos haluat lisätietoja papista dr Chamberc Oletko todella kärsivät suhdettasi juuri nyt? haluatko ylimmäisen papin tohtori Chambercin puuttua suhdettasi auttamaan sinua korjaamaan suhdettasi? ota häneen yhteyttä tänään sähköpostitse: Chamberc564@yahoo.com
  Lääkäri mitä numeroa +2348088777194
  jos sinulla on ongelmia seuraavassa numerossa
  (1) Jos haluat takaisin
  (2) jos sinulla on aina huonoja unia.
  (3) Haluat olla mainostettu toimistossa.
  (4) Jos haluat lapsen.
  (5) Kasviperäistä hoitoa
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa miehesi / vaimonne olemaan sinun ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista apua.
  (9) Anna ihmisten totella sanoja ja tehdä haluasi
  (10) E.T.C-tapauksen ratkaisu
  Ota heidät yhteyttä sähköpostin temppelikammiossasi
  Lääkäri mitä numeroa +2348088777194
  ja saat kaikki ongelmasi ratkaistuksi

  VastaaPoista
 24. Hei rakkaat ystävät, luen hyviä blogi-artikkeleita hämmästyttävästä työstänne, olen erittäin iloinen kaikille teille, koska löysin saman onnen itsessäni, muutama viikko sitten luin samanlaisen todistuksen suhteiden neuvontapaikasta osoitteessa työpaikkani, kommentti, jonka on kirjoittanut nainen Jennifer Osawe Madridista, hän todisti verkossa ja sanoi suuren miehen afrikkalaisesta kansasta nimeltä Dr.spell-asiantuntija voi ottaa takaisin hänen poikaystävänsä 12 kuukauden irtisanomisen jälkeen. Olin motivoitunut ja yllättynyt kuullessani rakkauden peliosasta todella, yritin ottaa yhteyttä samaan Dr.spell-asiantuntijaan osoitteessa: spellspecialistcaster937@gmail.com, jotta voisin kiireellisesti palauttaa mieheni aviomiehen, menemme naimisiin noin 2 vuotta. erotettiin. Lähetin heti sähköpostiviestin Dr.spell-asiantuntijalle, sain välittömästi vastauksen, hän kertoi voivansa auttaa minua, hän sanoi, että tapaukseni on hänelle liian helppo käsitellä, koska hän on ratkaissut samanlaisia ​​tapauksia vuosien varrella. Yritin kokeilla, koska minulla ei ole mitään menetettävää. Hän vaati valokuvakuvia ja ostin kynttilöitä ja muuta kirjoitusmateriaalia, joka oli tarpeen onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi. Kaksi päivää sitten, joka oli tiistai-aamu sen jälkeen, kun rakkauspeli oli aktivoitu, sain puhelun entisen aviomieheni mieheltä, hän puhui niin ystävällisesti minulle ja pyysi anteeksi, että hän rikkoi kanssani, että se oli paholaisen käsityö ja hän tunsi hyvin pahoillani, annan hänelle anteeksi ja kiittää häntä siitä, että hän tuli takaisin. Se oli järkyttävää ja suurta yllätystä. En voisi koskaan kuvitella, että se toimii niin nopeasti, kunnes eilen aamulla mieheni palasi kotiin tapaamaan minua ja kaksi ihanaa lasta, jotka olemme kaikki onnellisia perheen parissa.
  1) rakkaus oikeinkirjoituksen osa voittaa pelejä
  2) Palauta kadonneiden rakkauden loitsut
  3) Avioero
  4) Puolison puolison puolisot
  5) sitova oikeinkirjoitus elää yhdessä ikuisesti
  6) Breakup Spells
  7) Maagiset juuret ja yrtit vahvan ylösnousemuksen ja pitkittyneen sukupuolen vuoksi
  8.) Magic-oikeinkirjoitusta edistetään työtoimistoissasi
  9) Magic-loitsu vauvan saamiseksi. (kohdun hedelmä)
  Huomaa, että olin epätoivoinen palauttamaan entisen rakkauteni miehen välittömästi, en koskaan odottanut, että saan aikaan kiireellistä tulosta, aivan kuten mitä tapahtuu, rakkauteni kutsui minut matkapuhelimeeni. Rakkaustankojen jakaminen toimii nopeammin epätoivoiselle naiselle tai miehelle, joka etsii kiireellistä tulosta palauttamaan aitoa rakkautta ja rauhaa avioliiton suhteen, ja ota yhteyttä dr. Spell-asiantuntijaan välittömästi.
  spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Elämä on hyvä, jos sinulla on rakkaasi, sanon tämän, koska kun minulla oli ongelmia rakastajani kanssa, en koskaan nähnyt elämää hyvänä asiana, mutta kiitos Temple Of Answerin tohtori Obodon auttamaan minua loitsemaan loitsuani 48 tunnin kuluessa. Mieheni jätti minut toisen naisen jälkeen 7 vuoden avioliiton jälkeen, mutta tohtori Obodo auttoi minua välittämään magian, joka toi hänet minulle 48 tunnin kuluessa. En kerro lisää itsestäni, mutta suosittelen vain niitä, joilla on ongelmia suhteissa tai avioliitossa, ottamaan yhteyttä Dr. Obodoon käyttämällä näitä tietoja;
  (templeofanswer@hotmail.co.uk)
     Whatsapp: + 2348155425481

  VastaaPoista
 26. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
  .
  Dr.Osasu also cures:
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES 1/2
  3. CANCER
  4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
  5. Hepatitis B​

  VastaaPoista
 27. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
  .
  Dr.Osasu also cures:
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES 1/2
  3. CANCER
  4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
  5. Hepatitis B​

  VastaaPoista
 28. KIITOS TULEVAISUUDESTA JULKAISEMISESTA YLÖS LOTTERIIN VOITTAVAT NUMEROT ON OLETTAVAT KYSYMYKSIÄ / WHATS APP +2347051758952 Hei, nimeni on Ade Hyvä lapsi Yhdistyneestä kuningaskunnasta olen iloinen voidessani jakaa tämän suuren todellisen elämän todistuksen, miten voitin seitsemänkymmentäyksi miljoonaa, viisikymmentä seitsemäntuhatta, neljäsataa kolmekymmentä yhdeksän kiloa. Kaikki unelmani tulivat läpi, kun otin yhteyttä tohtori Peteriin. ja kertoi hänelle arpajaiset. Minulla on niin paljon rahaa lippu vain varmistaakseni, että voitan. Mutta en koskaan tiennyt, että voitto oli niin helppoa, kunnes sain maailman suurimman oikeinkirjoituksen. jotka niin monet ihmiset ovat puhuneet tästä, on erittäin suuri lotossa olevien pelien valamisessa. joten päätin antaa hänelle kokeilun. Otin yhteyttä tähän hienoon tohtori Peteriin ja hän teki loitsun ja antoi minulle voittavan arpajaisten numerot. Mutta uskokaa minua, kun vedot olivat olleet joukossa voittajia. Voitin 71.057.439 puntaa. Tohtori Peter, olet maailman paras, näiden suurten tohtori Peter voit voittaa tuhansia rahoja arpajaisten kautta. Olen niin iloinen voidessani tavata nämä hienot miehet nyt, olen ikuisesti kiitollinen teille tohtori Peter, lähetä hänelle sähköpostia oma voittamasi arpajaiset numerot lähettävät sähköpostinsa: allmightbazulartemple@gmail.com tai Whats App hänelle +2347051758952 tai tutustu hänen verkkosivustoonsa http: // kiitos ystävän lukemisesta
  Dr.Clement voi myös hoitaa koko taudin kasviperäisellä lääkkeellä
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES simplex
  3. CANCER
  4. syylien sairaus)
  5. Hepatiitti
  6. krooninen haima
  7. korkea veri
  8. COPD (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus)
  9 Hanki Ex Back

  VastaaPoista
 29. Lopuksi, mielihyväni palautetaan professori Pellar -nimisen vaarnalautakunnan toimesta. Olen Aminat Ruotsista. Haluan, että kaikki tämän sivuston tai foorumin jäsenet kiittävät professori Pellaria (drpellar@gmail.com) siitä, mitä hän teki minulle ja lapsilleni. Olin naimisissa mieheni kanssa viisi vuotta ja elimme iloisesti yhdessä tänä vuonna, kunnes hän matkusti Brasiliaan liikematkalle, jossa hän tapasi tämän prostituution, joka sekoittaa häntä vihaamaan minua ja lapsia ja vain rakasti häntä. Kun mieheni tuli takaisin matkalta, hän ei ollut pelannut mieheni roolia ja hänestä tuli muukalainen. Hän matkusti Brasiliaan joka kuukausi. Olin niin hämmentynyt ja etsin tapa saada hänet takaisin. Uskollinen päivä, kun selasin tietokonettani, näin todistuksen tästä voodoo-papista professori Pellarista. Todistus korosti hänen voimakasta taikuuttaan ja hyvää. Tietueen mukaan se hoitaa syöpää, HIV: ää / aidsia, ottaa takaisin lainan ja ylpeä rahaa. Olin yllättynyt ja kysyin itseltäni: "Miten maailma ei tule tästä voodoo-papista", mutta olin epätoivoinen, joten annoin sen kokeilla. Otin häneen yhteyttä yhteystietojen kautta, joita olen nähnyt postitse. drpellar@gmail.com Hän vastasi, kun otin häneen yhteyttä, selitin hänelle kärsimystäni ja hän vakuutti minulle, että löydän lohtua voimakkaan taikansa kautta. Annoin hänelle eteenpäin aloittaa työskentelyn ja viikko myöhemmin mieheni tuli Brasiliasta ja tuli nöyrästi luokseni ja pyysi anteeksi. Olin sanaton jonkin aikaa, ennen kuin annoin hänelle suukon. Kuka on kiinnostunut ottamaan yhteyttä tähän voodoo-paptiin ystävällisesti, älä anna pelkoa tai epäilyksiä pysäyttää sinut. ota yhteyttä drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Vau, mitä aikaa olla elossa, en ole koskaan opettanut voin olla onnellinen jälleen, kun hävisin 3 vuoden suhteeni silmänräpäyksessä, koska kaverini, jonka poikaystäväni sanoi, ei ollut hangoutissa. Olen käynyt läpi sydämen särkyä viimeisten 8 kuukauden aikana, kun hän hajosi kanssani, koska rakastan häntä niin paljon ja ei voinut tehdä ilman häntä, mutta en suurimmalle yllätykselleni en koskaan tiennyt, että hän voisi olla minun jälleen, kunnes tohtori Omoogun osoitti minulle suuria voimia tuomalla takaisin rakastajani 48 tunnin kuluessa hänen hengellisiin voimiinsa. Minun täytyy sanoa, että tohtori Omoogun on suurin kaikkien joukossa, koska hän osoitti suuruutensa minulle. Kaikki, jotka haluaisin mielelläni kiittää Dr Omoogunia minusta ja jos tarvitset myös hänen apuaan, voit tavoittaa hänet osoitteessa: omooguntempleofanswer@gmail.com tai +2348149416142

  Nimi: caroline
  Maa: Yhdysvallat

  VastaaPoista
 31. Spolehlivá a rychlá finanční půjčka od 50.000 Kč až do 4.500.000 Kč s nízkou úrokovou sazbou po celou dobu splácení od soukromého poskytovatele. Přehledná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky poskytnutí bez nesmyslných poplatků. Jedná se o přímé poskytování, nikoli o placené zprostředkování. Zaručuji vám kompletní informovanost o podmínkách poskytnutí. Víc informací vám poskytnu na emailu: sopuchmichal2@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Nimeni yrittää kinkkua Viime vuonna tarvitsin apua saada mieheni takaisin, kun luin erinomaiset arviot professori Pelar Lordista ja hänen oikeinkirjoituksestaan. Minulla oli tilanne, jossa tarvitsin epätoivoisesti yliluonnollista apua, kaikki fyysiset ponnistukset mieheni pelastamiseksi ovat aina epäonnistuneet. Mieheni lakkasi rakastamasta ja huolehtimasta minua ja lapsiamme 7 vuoden onnellisen kodin jälkeen. Hän satuttaa minua niin paljon, tapasin niin paljon väkivaltaa kotona, hänestä tuli ammattimainen valehtelija ja pahin, hän alkoi käyttää huumeita ja alkoholia. Hän ei voinut enää kantaa kidutusta, kun hän halusi avioeron. En voinut menettää mieheni outoa henkeä, tiesin, että hän oli rakastava mies, ennen kuin menimme naimisiin, mutta en tiennyt mitä tapahtui.
  Professori Pelarin Herran oikeinkirjoitus oli niin suuri ja voimakas, että iankaikkisen mieheni asenne ja pahan harjoittaminen muuttuivat vasta 24 tunnin kuluttua tavun loppumisesta. Syyt, miksi voin suositella professori Pelarin herraa hengellistä kotia jollekin, on hänen oikeinkirjoituksensa ja se toimii, professori Pelar Herra ei heitä oikeinkirjoitusta kenenkään haluun ja hänen oikeinkirjoituksensa kestää ikuisuuden. Olen havainnut mieheni käyttäytymistä toukokuusta 2019 lähtien; hän on edelleen sama; hän ei ole koskaan lakannut rakastamasta minua uudelleen; Professori Pelar. Siksi voin suositella sitä kenellekään, jopa pahimmalle viholliselle, ei vain siksi, että voin auttaa sinua. lähettää viestin hänelle sähköpostillaan; drpellar@gmail.com
  hän voi myös auttaa sinua seuraavassa tilanteessa
  1) Mainostetaan missä tahansa
  2) Tee hyvää rahaa tai voittaa arpajaiset.
  3) Liiketoiminnan onnistuminen.
  4) hengelliset ongelmat.
  5) Voita oikeudenkäynti.
  6) Etsi elämäsi kumppani.
  7) Hanki hyvin maksettu työ.
  8) Ohjaa avioliittoasi.
  9) saada etu ja voittaa ihmisten vetovoima.
  10) palauttaa menetetyt rahat.
  (11) Hän parantaa sinua kaikista sairauksista. kestävä ja epäterveellinen kuin HIV / AIDS, syöpä, mitään
  (12) Ratkaisee raskausongelmat ja siunaa sinua vauvoilla. Lähetä uudelleen sähköposti osoitteeseen drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 33. En ole koskaan nähnyt tai kuullut tohtori Idialun kaltaisesta ihmisestä. Tohtori Idialu on ihmismuodossa oleva Jumala, ihmiset kutsuvat häntä maan päällä olevaksi Jumalaksi. Mieheni huijaa minua ja joka kerta, kun käsken häntä lopettaa huijaamisen, hän järkyttyy ja uhkaa poistua talosta, hän jatkaa huijaamista kuukausien ajan, koska vie toisen naisen kotiin, kun en ole siellä. Rakastin häntä niin paljon ja en halunnut hävittää häntä, mutta suurena yllätyksenä palasin hänen töistään yhtenä päivänä ja huomasin, että hän otti asiat ja meni asumaan muiden naisten luo. Itkin ja jäin pitkään yksin, kunnes ystäväni toimistossa kertoi minulle, kuinka tohtori Idialu auttoi häntä palauttamaan aviomiehensä 6 vuoden avioeron jälkeen, joten otin heti yhteyttä lääkäri Idialuun WhatsAppin kautta ja kertoin hänelle tilanteensa ja hän sanoi minulle : Hän auttaa minua ja mieheni tulee takaisin ja kerjää minua polvillaan 12-16 tunnin sisällä. Tein kaiken, mitä tohtori Idialu kertoi, ja suurelle ilolleni kaikki tapahtui 13 tunnin sisällä, aivan kuten tohtori Idialu aiemmin sanoi. Mieheni tuli takaisin minun luokseni ja putosi polvilleen itkien ja pyytäen minua antamaan hänelle anteeksi. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä tohtori Idialuun nyt sähköpostitse: doctoridialuspellcaster@gmail.com tai WhatsApp: n kautta: +2348118448718

  VastaaPoista
 34. Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  TARU

  VastaaPoista
 35. En ole koskaan nähnyt tai kuullut tohtori Idialun kaltaisesta ihmisestä. Tohtori Idialu on ihmismuodossa oleva Jumala, ihmiset kutsuvat häntä maan päällä olevaksi Jumalaksi. Mieheni huijaa minua ja joka kerta, kun käsken häntä lopettaa huijaamisen, hän järkyttyy ja uhkaa poistua talosta, hän jatkaa huijaamista kuukausien ajan, koska vie toisen naisen kotiin, kun en ole siellä. Rakastin häntä niin paljon ja en halunnut hävittää häntä, mutta suurena yllätyksenä palasin hänen töistään yhtenä päivänä ja huomasin, että hän otti asiat ja meni asumaan muiden naisten luo. Itkin ja jäin pitkään yksin, kunnes ystäväni toimistossa kertoi minulle, kuinka tohtori Idialu auttoi häntä palauttamaan aviomiehensä 6 vuoden avioeron jälkeen, joten otin heti yhteyttä lääkäri Idialuun WhatsAppin kautta ja kertoin hänelle tilanteensa ja hän sanoi minulle : Hän auttaa minua ja mieheni tulee takaisin ja kerjää minua polvillaan 12-16 tunnin sisällä. Tein kaiken, mitä tohtori Idialu kertoi, ja suurelle ilolleni kaikki tapahtui 13 tunnin sisällä, aivan kuten tohtori Idialu aiemmin sanoi. Mieheni tuli takaisin minun luokseni ja putosi polvilleen itkien ja pyytäen minua antamaan hänelle anteeksi. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä tohtori Idialuun nyt sähköpostitse: doctoridialuspellcaster@gmail.com tai WhatsApp: n kautta: +2348118448718

  VastaaPoista
 36. Nimeni on tracy sommer .Tämä on erittäin riemukas päivä elämästäni, koska Dr.Akobe on antanut minulle apua auttamalla minua saamaan entisen aviomieheni takaisin
  hänen taikuutensa ja rakkautensa. Olin naimisissa 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska mieheni todella huijasi minua ja haki avioeroa
  mutta kun löysin Dr.Akoben sähköpostitse Internetissä kuinka hän on auttanut niin monia ihmisiä saamaan entisen takaisin ja auttamaan suhteiden vahvistamisessa.ja
  ihmiset ovat onnellinen suhteessaan. Selitin tilanteeni hänelle ja etsin sitten apua, mutta suurimpana yllätyksenä hän kertoi minulle aikovansa
  auta minua tapauksessani ja juhlin nyt täällä, koska aviomieheni on muuttunut täysin hyväksi. Hän haluaa aina olla minun vieressä eikä voi tehdä mitään
  ilman läsnäoloani. Nautin todella avioliitostani, mikä hieno juhla. Jatkan todistamista Internetissä, koska Dr.Akobe on
  todella todellinen loitsunpyörä. Tarvitsetko apua, kun otat yhteyttä yhteyshenkilöön Akobe NYT SÄHKÖPOSTIIN: oriarewoakobe@gmail.com tai soita +2349034535620. Hän on ainoa vastaus ongelmaasi ja saa sinut tuntemaan
  onnellinen parisuhteessasi.ja hänen täydellinen myös 1 RAKKAUSKYTKIN 2 VOITTAMINEN 3 NAISEN HENGET 4 EDISTÄMINEN SPELL 5 SUOJELU SPELL 6 LIIKETOIMINTA
  SPELL 7 HYVIN TYÖN SPELL 8 LOTTERY SPELL ja TUOMIOISTEN KOHDE.

  VastaaPoista
 37. Tämä on kaikkien luettava todistus, olen täällä kertoakseni koko maailmalle miehestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori IZOYAksi. Itse asiassa hän piti suurta työtä minulle tuomalla takaisin entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupaa koskaan palata takaisin minuun. Tämän avulla olen tajunnut, että tohtorin IZOYA-tiedon jakaminen maailmalle tekee paljon hyvää niille, joilla on rikki kodit tai hänen suhteensa auttaakseen sinua korjaamaan rikkoutuneen suhteesi tai avioliitto. Voit tavoittaa hänet hänen sähköpostiosoitteensa kautta: drizayaomosolution@gmail.com.Ota yhteyttä häneen ja katso, kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnin sisällä. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin ...
  (1) Haluat entisen takaisin.
  (2) Haluat saada ylennyksen toimistossasi.
  (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
  (4) Haluat lapsen.
  (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
  (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
  (7) Tarvitset henkistä apua.
  (8) Sinua on huijattu ja haluat takaisin menetetyn rahan.
  (9) Lopeta avioero
  (10) Raharituaalien vedot
  (11) Voita vaalit

  VastaaPoista
 38. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  VastaaPoista
 39. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  VastaaPoista
 40. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  VastaaPoista
 41. Teen sähköpostiyhteyden Dr.Amisolle vain kolme päivää sitten, koska näin blogin viestin lukevan Amerikan yhdysvaltalaisen naisen kommentista, hän sanoi, että dr.Amiso pystyi palauttamaan entisen rakkauden ja palauttamaan rakkauden ja luottamus. Nimeni on Infitdel Anders Tukholmasta, muutama vuosi sitten menin naimisiin herra Andersonin kanssa, joka on ammatin mukaan lääkäri, meitä rakasti niin paljon, että meillä molemmilla on kaikki yhteinen ja meillä oli poikavauva Yhdessä eläimme melko mukavaa elämää, mutta tapahtui jotain viime vuoden joulukuussa, mieheni alkoi tulla kotiin myöhään illalla, melkein kolmen viikon ajan mieheni palaa töistään vasta klo 23.09, ja sen ei pitänyt tehdä olkoon niin, valitin ja kysyin, miksi myöhään tullessaan hän antoi tekosyitä työn luonteesta. Olin niin huolestunut ja minun on selvitettävä, mikä oli tosiasiallisesti ongelma, sain selville, että mieheni on alkanut pitää ulkosuhteita naisen kanssa hänen toimistostaan, he molemmat työskentelevät yhdessä samassa yrityksessä, kohtasin mieheni, mutta hän kielsi muutama päivä myöhemmin tapaus pahenee kuin koskaan aiemmin, mieheni alkoi nukkua ulkona, sen jälkeen huomasin, että jotain oli vialla jossain, koska en ole koskaan tehnyt mitään vahingoittaakseen häntä tai riistänyt häneltä mitään mitä minulla oli, jaan mielelläni kaiken hänen kanssaan tarkoittaa kaikkea.
  Päätin ottaa yhteyttä Dr.Amison sähköpostiin, koska olen lukenut verkkoviesteistä kuinka Dr.Amiso palauttaa rakkauden ja rakentaa luottamusta suhteeseen. Pyydän apua Amison sähköpostiosoitteella (herbalisthome01@gmail.com) muutamaa tuntia myöhemmin, sain vastauksen sähköpostiviestistä. ja hän sanoi, että olen oikeassa paikassa, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni takaisin rakastaen ja välittämällä minusta. Uskoin ja yritän sitä, muutama päivä sen jälkeen kun hän lounasteli rakkausloitsun ilmaan, mieheni soitti minulle puhelimitse ja sanoi, että hän oli tulossa kotiin tänään, odotin häntä, heti Anderson-mieheni tuli kotiin sinä iltana, Olin yllättynyt nähdessäni hänen polvistuvan anteeksi anteeksi minulle, että hän oli pahoillani huijaamisesta ja nukkumisesta myöhään. Huomasin, että Rakkaus -loitsulounas oli töissä, kiitän Amisoa hänen voimakkaista voimistaan ​​palauttaa rakkaus ja luottamus avioliittoon / parisuhteeseen. tämä on todella voimakas maaginen rakkausloitsu.
  niin monet avioliitot saattavat olla läpi samanlaisen suhdekriisin, älä itke enää tai pyydä miehesi tulemaan takaisin, ota vain yhteyttä tähän Dr.Amiso-henkiseen mestariin, hän auttaa sinua palauttamaan rakkautesi ja olet onnellisempi kuin koskaan ennen. se toimii minulle ja tiedän, että se toimii myös sinulle.
  Amisolla on valtuudet palauttaa entinen rakkaus, lopettaa avioeromenettely, saada aikaan todellinen elämänrakkaus, rikkoa avioliiton pahoja loitsuja, rakentaa luottamusta ja rakkautta. jne. herbalisthome01@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Hello dear readers/friends thanks for reading this my awesome true life testimony out here, as you read i know you will find same inspiration in yourself to get quick and urgent solution to resolve marriage relationship crisis today...
  my name is Katrina from Stockholm-Sweden, My husband divorced me last 2 years, he moved in into living with another woman in same town, i cried for many days because i love my husband so much and we have a baby girl of 9 years old. I share my heart pain to a friend Mickie, she introduced me to a powerful Dr.oduduwa from tropic afrikan country who has a black magic power that erase every evil spell covering and destroying my marital destiny. My husband was under a evil spell from another woman that cause my husband to divorce me. My husband came back to me just yesterday crying that he is sorry for divorce me, he regretted and said he was not on his right senses. that is true my husband was under a evil spell from another woman because she claim that my husband dated her before getting married to me. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Oduduwa helped me solve my marriage problem. to night i have joyful dinner date with my husband. i am very happy. if anyone have similar marital problems please do yourself good to contact this great man Oduduwa for urgent help and you too will be happy at to share your success story to friends.
  Oduduwa also solve problems as following..;-
  - you want to give birth to your own baby
  - Spell to bring back your ex
  - Spell to have your Privacy in marriage
  - Spell to get marry quick (attractive to opposite sex)
  - GoodLuck spell
  - Spell to Get back Trust in your relationship
  - Spell to Stop Cheating/ Stop Lying in a relationship
  - Promotion at the office job spell
  - Spell to Get Healed of any blood disease.
  - Spell to win lotto and lottery
  - To have Strong Erection (Man-power)
  - To have long lasting Sex with your partner
  ..information is power..copy and pass on your blog and social media to save a broken marriage today.

  Contact mail message via:.. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  WhatsApp No. message only: +79268011965

  VastaaPoista
 43. Luin online-kommentin Los Angelesissa toimivasta journalistista paljastaa kuinka hän löytää poikaystävän, 2 kuukautta sen jälkeen kun hänen entinen poikaystävänsä hajotettiin.
  Lähetän sähköpostiviestin yhteyttä samaan Dr.Amisoon, koska minulla on tämä voimakas aikomus, että asiat toimivat minulle, uskoin todistusten olevan tosielämän todisteita. Tajusin, että tämä olisi hyvä jakaa täällä, koska tiedän, että se inspiroi myös muita.
  onneksi minulle löysin Dr.Amison sähköpostiyhteyden blogiviestissä. Todistan tänään maailmalle ilosta ja onnellisuudesta ... tämä on yksi elämäni iloisimmista hetkistä. Dr.Amiso Suuri Rakkaus-Loitsu lunasi loitsun puolestani palauttaakseni entisen aviomieheni taika- ja rakkausloitsuillaan.
  Olen naimisissa yli 6 vuotta ja se oli niin kauheaa, koska aviomieheni huijasi minua todella ja haki avioeroa. Erotimme ennen kolme kuukautta sitten ja palasimme takaisin takaisin niin paljon kerjäämisen jälkeen mukavilla rakkauden lahjoilla.
  Rakastan mieheni niin paljon. En olisi voinut tehdä mitään vahingoittaakseen häntä tai saadakseen hänet tuntemaan olonsa huonoksi..halusin vain hänen takaisin rakastavan minua ikuisesti. tänään elämme molemmat onnellisina yhdessä. Rakastan häntä niin paljon. Tarkoitan, että hän oli ensimmäinen rakkauteni (ainakin sellainen tuntuu).
  Olen kiitollinen ja upea tälle hienolle miehelle. Pelkäsin aluksi epäilystä, mutta yritän sen ja se toimii minun hyväni. Olen varma, että tämä toimii myös sinulle, 100% varma.
  ota yhteyttä hänen henkilökohtaisen viestinsä kautta (herbalisthome01@gmail.com)
  hänellä on valtuudet ratkaista seuraavat suhteita koskevat kysymykset -
  * Rakasta loitsuja Win-Back Ex-rakastaja ja pysy pysyvästi mukanasi.
  * Menestys ja promootiotaika, ja varakas.
  * Perinteiset yrtit ja juuret parantavat syöpää, aivohalvausta, neitsyöpää, HIV / aids-parannusta.
  * Maaginen loitsu rintojen ja rintojen suurentamiseen / pienentämiseen.
  * henkinen puhdistus, rasvanpoltto ja laihtuminen.
  * hedelmällisyysmaagia - NAISEN hedelmät, kuljeta omaa lastasi.
  * taikuutta, SPELL LOTTERY & WIN-PELIT SPELL
  Internet auttaa todella paljon tarjoamalla nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja elämän ongelmiin.
  tässä on Dr.Amison henkilökohtainen sähköpostiyhteys; herbalisthome01@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstiä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseen anteeksi minulta ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään minua vastaan ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  VastaaPoista
 45. Mietin joskus, millainen elämäni olisi, jos en olisi ottanut yhteyttä tohtori Ajayihin. Minä ja mieheni käytämme mennä ulos syömään, käydä ystävien kanssa aterioita varten, mennä juhlia yhdessä, sopimaan yhdessä, että meidän tulisi sisustaa olohuone, sopia siitä, miten se sisustetaan, kaikki, mitä yritän sanoa että hän on välittävä ja rakastava mies, mutta noin 6 kuukauden ajan hän on ollut etäällä minusta ja lapsista, hän ei enää välitä meidän hyvinvoinnistamme ja tuskin nukkuu kotona, vetooin häneen useita kertoja, mutta kaikki vetoomukseni kuuluvat kuurot korvat ollakseen vilpittömiä ystäviä, että 6 kuukautta oli minulle elävää helvettiä, yritin jopa järjestää neuvontaa hänelle ja itselleni, mutta hän kieltäytyi aina, joten menin etsimään apua ja keskustelemaan ongelmasta läheisen ystäväni ASHLEYn kanssa, joka hän kertoi minulle tästä suuresta oikeinkirjoittajalta, nimeltään tohtori AJAYI, jotka auttavat serkkunsa avioliitossa, olin epäilevä, mutta päätin kokeilla sitä, selitin kaiken perheessäni tapahtuvan tohtori AJAYIlle ja hän käski minun tehdä joitain tiettyjä asioita kotona, Noudatin kaikkia hänen ohjeitaan ja suurimmaksi yllätykseksi mieheni tuli kotiin kolmantena päivänä sanomalla, että hän ei tiedä mitä hänelle tuli, että hän on pahoillani siitä, mitä hän on tehnyt minulle ja lapsille, nyt elämme perheenä ja DR AJAYIlle on kiitettävä tätä, hän on todella tosi oikeinkirjanpitäjä, joka on lahjakas syntymästä lähtien, jos läpi kova aika suhteissasi ja tarvitset ratkaisua, älä ole ujo tai piiloutua hiljaisuuteen ottamalla yhteyttä DR AJAYI -palveluun tänään ja saat rakkautesi takaisin. voit tavoittaa hänet sähköpostitse: Drajayi1990@gmail.com tai Whatsapp: +2347084887094. Palaamme kiittämään minua, se on lupaus

  VastaaPoista
 46. Olen erittäin yllättynyt tohtori Isikolon ihmeellisestä kokemuksesta ja ihmeistä, joita on levinnyt Internetiin ja maailmanlaajuisesti. Kuinka hän ihmeellisesti auttoi ihmisiä ympäri maailmaa palauttamaan kadonneita rakastajia takaisin hän auttaa palauttamaan entisen rakastajan takaisin, kerroin hänelle miehestäni, joka hylkäsi minut noin 8 kuukautta sitten ja lähti kotona kaikella, mitä minulla oli, hämmästyin, kun hän käski minua vain hymyilemään ja pitämään mielen loput vakuuttaen minulle, että hän käsittelee kaikki vain 48 tunnissa. Toisen päivän jälkeen aviomieheni soitti minulle, olin vain niin järkyttynyt, valitsin puhelun eikä voinut uskoa korvani, hän todella kehotti minua antamaan hänelle anteeksi ja lupaamaan puhelimitse, Hän tuli takaisin kotiin ja sai minulle myös erittäin hienoja lahjoja vain hänelle todistaakseen rakkautensa minua kohtaan. Olin niin onnellinen, että jouduin soittamaan tohtori Isikoloon ja kiittämään häntä, hän käski vain jakaa hyviä uutisia ympäri maailmaa. No, jos tarvitset tehokkaan ja oikean loitsun pyytäjän elämäsi ongelmiin, voit ottaa yhteyttä tohtori Isikoloon. hänen sähköpostissaan: drofemospelltemple@gmail.com tai käy hänen sähköpostissa isikolosolutionhome@gmail.com tai voit myös Whatsapp/Viber häntä numeroon +2348133261196

  VastaaPoista
 47. HALUAN JAA TESTIMONI
  nimeni on Sheri Yhdysvalloista
  Sen on oltava todistus, joka kaikkien on luettava. Olen täällä, jotta koko maailma tietäisi ihmisestä, joka pelasti suhteeni, ja tätä suurta miestä kutsutaan tohtori Pellariksi. Hän teki hienoa työtä minulle, ja toi entisen rakastajani, joka jätti minut ja lupasi, että hän ei koskaan tule takaisin minuun. Tämän ansiosta tajusin, että tohtori Pellarin maailman yksityiskohtien antaminen tekisi paljon hyvää niille, jotka ovat rikki kodit tai suhteet hänelle, auttamaan sinua korjaamaan tämän rikki suhteen tai avioliittoasi. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: drpellar@gmail.com. Ota yhteyttä häneen ja katso kuinka ongelmasi ratkaistaan ​​24 tunnissa. Hän on erikoistunut myös seuraaviin asioihin ...
  (1) Haluat entisen ex.
  (2) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (3) Haluat miesten / naisten seuraavan sinua.
  (4) Haluat lapsen.
  (5) Olet yrittäjä ja haluat voittaa sopimuksia
  (6) Haluat miehesi olevan sinun ikuisesti
  (7) Tarvitset henkistä apua.
  (8) Sinua on petetty ja haluat saada takaisin menetetyn rahan.
  (9) Lopeta avioero
  (10) Rahan rituaalien tekeminen
  (11) Voita vaalit
  Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tri Pellariin hänen sähköpostinsa kautta. Hän pelastaa avioliitto ja nyt olen todella onnellinen, hänen sähköpostinsa on drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Nimeni on Julia ja olen kotoisin Lontoosta
  Olin niin masentunut, kun mieheni jätti minulle toisen naisen, koska minulla oli syöpä, kun menin naimisiin viiden vuoden ajan. Yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoin, että kaiken tämän uhrauksen jälkeen minua ei tunne enää, joten tein kaiken, koska rakastan häntä, hän lyö minua koko ajan, ja silti kärsin ja itken koko päivän. Minusta tuli surullinen nainen, kun olimme kaikki käyneet läpi yhdessä, kaiken rakkauden jälkeen, jota jaoin aiemmin, en voinut kuvitella elävänsä ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton kaupassa mistä tahansa syystä. Eräänä päivänä, kun käyn Internetin kautta, näin monia kommentteja mahdollisuudesta parantaa syöpää ja palauttaa entisen aviomieheni ja päätin yrittää nähdä hänet ottamalla yhteyttä häneen osoitteeseen spellspecialistcaster937@gmail.com ja vastaten heti ja selittänyt mitä olin. läpi, hän kertoi minulle, että toinen nainen käytti voodooa, joten hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani häntä kohtaan, ja lupasi auttaa minua palauttamaan rakkauteni ja auttamaan minua, panin hänelle hämmentävät loitsut taistelemaan tulevaisuudessa, ja lyhyessä ajassa kaikki alkoi, koska he molemmat tietävät, että hän tajusi, ettei häntä ollut koskaan oikaistu hänelle, ja viiden päivän kuluttua aviomieheni oli kotona ja odotti minun palaavan töistä, ja sitten menin sairaalassa tarkistaa, ja minulla ei ollut syöpää, ja kun hän alkoi sanoa olevansa pahoillani, hän ei koskaan tiennyt mitä häntä odotti. kiitos, Dr.Sango, olen nyt onnellinen mieheni kanssa ja kaikki sujuu nyt. ota yhteyttä Dr.Sangoon jokaisesta kostoa ja loitsua koskevasta loitsusta tai parantamisesta kaikista taudeista, kuten syövästä ja HIV: stä
  ota yhteyttä häneen sähköpostitse; spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Hei, nimeni on Rashida Jackson, lähden Saksasta. Nämä sanat eivät selitä kuinka innoissani olen palauttaneen rikki avioliitto, ja nyt mieheni on palannut täysin, hän jätti minut ja lapsemme toisen naisen luokse. Olemme olleet naimisissa monien vuosien ajan, ja avioliittojemme aikana tapahtui taisteluja, jotka kestivät kunnes hän lopulta jätti minut lastemme kanssa ja muutti Japaniin ollakseen toisen naisen kanssa. Hän esti kaikki yhteydenpitokeinot häntä vastaan ​​ja kumoaa viestinnän. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsilleni, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, olin surussa ja tuskissa, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja haluan aina hänen tulevan takaisin kanssani, olen kirjaimellisesti hullu ja tarvitsen jumalallista väliintuloa, joten kerroin jokaisen ongelmani ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita. Hän lähetti minut erittäin vaikutusvaltaisen miehen nimeltä Dr.Pellar. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy, miksi hän oli tänään onnellinen. Dr.Pellar voi auttaa korjaamaan rikkoutuneet suhteet, hän sanoi, että minun on tuomittava hänet. Otin hänen kanssaan hänen sähköpostiosoitteissaan drpellar@gmail.com ja hän antoi minulle ohjeet mitä tehdä, ja sitten hän teki rakkausloitsun minulle. Suurimpana yllätyksenäni, kun kolme viikkoa jälkeen aviomieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän kaipaisi meitä yhtä paljon kuin lapsia, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä ja aloin kyyneleitäni. Hän pyysi anteeksi virheestään ja anteeksi tuskasta, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Hän palasi meille tällä tavalla suurella rakkaudella ja ilolla, ja siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Kiitos Dr.Pellarille, hän on erittäin voimakas, joten päätin jakaa tarinasi näiden naisten ja miesten takia, jotka kokivat tapahtuman. Haluan sinun tietävän, että ratkaisu on olemassa. Dr.Pellar on ratkaisu, todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, joka rukoili pitkään auttaakseen kivun saaneita naisia ​​ja lapsia. Sillä on myös loitsuja hiv: n, syövän jne. Hoitamiseen. Hyvää onnea. Jos tarvitset hänen apua, yritä ottaa hänet yhteyttä sähköpostitse; drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 50. HALUAN JAA TESTIMONIOSI MAAILMALLA JA SEN, MITEN VAPAA TAKAISIN MINUN. NIMENI on JOHN, JÄLKEN KANADASSA.
  Olin niin masentunut, kun rakastajani jätti minut toisen kaverin luoksemme jälkeen, kun meillä oli ollut tapaaminen viideksi vuodeksi, yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoi, ettei hänellä ole tunteita minua kohtaan. Minusta tuli surullinen mies, loppujen lopuksi olimme yhdessä, kaikenlaisen rakkauden jälkeen, jota jakoimme aiemmin, en voinut kuvitella elämääni ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton käydä kauppaa mistä tahansa syystä yhtenä päivänä, kun olin Internetissä selaillessani näin kommentin tästä aiheesta, että sillä on valta tuoda entinen rakastaja ja päätin vakuuttaa itseni ottamalla yhteyttä häneen, ja vastasin heti ja selitin mitä menin läpi ja sanoin, että toinen kaveri käytti voodoo-loitsua häntä, minkä vuoksi hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani hänestä, ja lupaan auttaa minua palauttamaan rakastajani ja auttamaan myös heittämään hänelle kuolemanloitsun, jotta hän ei voi taistella minua tulevaisuudessa, alle kolmessa Päivinä kaveri ampui tuntemattomia kavereita Floridassa ja viiden päivän kuluessa vaimoni oli talossani odottanut minua palaamaan ulkopuolelta, ja kun tein niin, hän pyysi minua tietäen olevansa pahoillani, ettei koskaan tiennyt mitä tapahtuu hänelle. kiitos DR.Sango Olen nyt onnellinen vaimoni kanssa ja kaikki sujuu hyvin. ota yhteyttä Dr.Sangoon kostojen ja entisten loitsujen takia hänen sähköpostinsa kautta; spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 51. HALUAN JAA TESTIMONIOSI MAAILMALLA JA SEN, MITEN VAPAA TAKAISIN MINUN. NIMENI on JOHN, JÄLKEN KANADASSA.
  Olin niin masentunut, kun rakastajani jätti minut toisen kaverin luoksemme jälkeen, kun meillä oli ollut tapaaminen viideksi vuodeksi, yritin pyytää häntä tulemaan takaisin luokseni, kieltäytyi ja sanoi, ettei hänellä ole tunteita minua kohtaan. Minusta tuli surullinen mies, loppujen lopuksi olimme yhdessä, kaikenlaisen rakkauden jälkeen, jota jakoimme aiemmin, en voinut kuvitella elämääni ilman häntä, koska rakkauteni häneen oli korvaamaton käydä kauppaa mistä tahansa syystä yhtenä päivänä, kun olin Internetissä selaillessani näin kommentin tästä aiheesta, että sillä on valta tuoda entinen rakastaja ja päätin vakuuttaa itseni ottamalla yhteyttä häneen, ja vastasin heti ja selitin mitä menin läpi ja sanoin, että toinen kaveri käytti voodoo-loitsua häntä, minkä vuoksi hän jätti minut hänen luokseen huolimatta siitä, että olen huolissani hänestä, ja lupaan auttaa minua palauttamaan rakastajani ja auttamaan myös heittämään hänelle kuolemanloitsun, jotta hän ei voi taistella minua tulevaisuudessa, alle kolmessa Päivinä kaveri ampui tuntemattomia kavereita Floridassa ja viiden päivän kuluessa vaimoni oli talossani odottanut minua palaamaan ulkopuolelta, ja kun tein niin, hän pyysi minua tietäen olevansa pahoillani, ettei koskaan tiennyt mitä tapahtuu hänelle. kiitos DR.Sango Olen nyt onnellinen vaimoni kanssa ja kaikki sujuu hyvin. ota yhteyttä Dr.Sangoon kostojen ja entisten loitsujen takia hänen sähköpostinsa kautta; spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Hei,
  Etsitkö hyvämaineista lainanantajaa, olet kyllästynyt pankkien ja asuntolainojen hylkäämiseen, etsitkö väsymystä rahastosi rahoittaaksesi yritystäsi vai oletko taloudellisesti nolo, ettet pysty maksamaan velkaa ja veksejä? Ajattelitko saada taloudellista apua? Vaikka et kiirehdi nyt ja tartu taattua ja vakuutettua lainaasi tänään, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com, pikakeskustelupalvelu tai whatsapp / +35677926593.

  VastaaPoista
 53. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Riitta Mäkirinne Turusta, olen lääkäri ammatin mukaan, 47-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni, minulla on positiivinen aikomus, että nämä tiedot auttavat tätä artikkelia lukevalle henkilölle nyt palauttamaan rikkoutuneen avioliiton ja palauttamaan menetetyn rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Oltuaan suhteissa Janne Anttilaan vuosia, hän hajotti minut, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein, oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden takia, että olen häntä kohtaan, Kysyin häneltä kaiken, mitä minulla on, lupaan, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä ja hän ehdotti, että ota mieluummin yhteyttä rakkaudenloitsijaan, joka voi auttaa minua selittämään sen, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkaudenloitsuosa oli olemassa tai toimi, minulla ei ollut valintaa mutta kokeillaan sitä, lähetin sähköpostin loitsukanavalle ja hän kertoi minulle, ettei ollut ongelmaa, että kaikki tulee olemaan kunnossa ennen kolme päivää, että entinen palaa takaisin minuun ennen kolme päivää, hän heitti Rakkausloitsun osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 3.00. Entinen rakkautekumppani soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, että vastasin puheluun ja hän sanoi vain, että hän oli niin pahoillani kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luokseen, että hän rakastaa minua niin paljon . Olin niin onnellinen ja niin me aloimme elää yhdessä onnellisina. Näin voit tavoittaa hänet, jos tarvitset apua doctorigbinovia93m@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836, ota asiat itsestäänselvyytenä ja se vie sinulle ......

  VastaaPoista
 54. ʻO kēia kaʻu mea e pili ana i ka hana maikaʻi a Dr Fasoya nāna e kōkua iaʻu, ʻO wau nō ʻo Alberto Grace mai Sepania a ke kala nei i ka kau ʻana iā ia ma ka upena akā e loaʻa iaʻu, ma o kēia ʻoihana punaewele puni honua i lawe mai i kaʻu kāne i haʻalele iaʻu i hala no 3 mau makahiki i hala aku nei, ua hui hope wau i kēia kanaka ma kahi pūnaewele blog i kōkua ʻia e kekahi o nā mea kōkua ke kōkua aku, Ua hāʻawi aku kaʻu kāne i nā hōʻailona āpau e pili ana iā ia akā ua koho wau e noho i ka hōʻole a hōʻole ʻole iā lākou. Ua hana ʻino ʻole ʻo ia iaʻu a ua oki ka hōʻike ʻana mai i ke aloha a me ke aloha i loaʻa iaʻu ke aloha me ia ma ke kumu mua

  Ua wehewehe au i nā mea āpau iā ia a ua haʻi mai ʻo ia iaʻu e pili ana i kahi pahu kōleka āna i lohe ai a hāʻawi maila ʻo ia iaʻu i kahi leka uila e kākau aku ai i ka pahu kōpela e haʻi aku iā ia i koʻu mau pilikia i loko o 2 mau lā, ua hoʻi mai kaʻu kāne iaʻu, ʻo wau wale nō Makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi iā ʻoe i kēia kaila mokupuni pono a me kēia, nā haku a pau i ʻōlelo mai iaʻu e hele a hoʻomaikaʻi iā ʻoe, e kaomi, e ʻoluʻolu ʻoe e haʻi aku i ka poʻe e ʻimi nei i kahi hopena i kā lākou pilikia, ke ʻōlelo aku nei au iā ʻoe e kūkākūkā maikaʻi ka mea kime, he ʻoiaʻiʻo nō, he ikaika ia a ʻo nā mea āpau e haʻi aku ai ka mea e hiki mai, no ka mea, ʻo nā mea a pau a ke kāpena i haʻi mai iaʻu e hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻa aku iā ia ma kāna: ʻo kāna leka uila a (fayosasolusionhome@gmail.com) a i ʻole ma whatsapp +2348151918774

  VastaaPoista
 55. Espanjan Ogala on epätoivoisesti paluuta entinen rakastaja. Hän jätti minut toiselle naiselle. Se tapahtui niin nopeasti ja minulla ei ollut mitään sanottavaa tässä tilanteessa. Hän jätti minut kolmen vuoden kuluttua ilman selitystä. Olen yhteyttä Dr. Ogala kautta hänen verkko sivuilla ja hän kertoi minulle, mitä tehdä ennen kuin voin tehdä sen jälkeen annoin mitä halusin, hän heitti taika sauva auttaa meitä saamaan takaisin yhteen. Pari sen jälkeen, kun tein hänen taikansa, poika ystäväni kukaan ei kirjoittanut minulle uudestaan ja tunsi kauheaa siitä, mitä juuri sattui tekemään. Hän sanoi, että olen elämän tärkein ihminen, ja hän tuntee sen nyt. Muutimme yhdessä ja se oli avoin minulle kuin ennen ja sitten viettää enemmän aikaa kanssani kuin ennen. WhatsApp sen kautta No 2347061120360, koska tohtori Ogala auttoi minua, kumppani on erittäin vakaa, suosittelen Dr. Ogala ihminen tarvitsee apua. Sähkö posti: Drogalaspells@gmail com, saa minut usko maan luottamukseen, yrität saada raskaaksi,) tai haluat olla rikas,) haluat naimisiin,) sinulla on sairaus tai elimistössä ja haluat poistaa sen) Ota häneen tänään suuri työ. Ansaitset olla onnellinen, koska Jumala on sinä! 

  VastaaPoista
 56. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

  VastaaPoista