perjantai 9. syyskuuta 2016

"Soturi"

(c) Brice Portolano
"Warrior"

Here is now (in Finnish) the article that was written of me during my training in Iran! For me being a subject of an article is not familiar at all but it was an interesting experience. I hope the article brings positive attention to mounted archery and many new horseback archers to experience the joy of this sport!

*

Kesäkuussa ollessani Iranissa suomalainen toimittaja tuli tekemään minusta tarinaa Raymondiin. Juttu on nyt luettavissa täältä!

Hauskaa lukea toisen ihmisen kirjoittamana tarinaa minun elämästäni. Minulle haastateltavana oleminen ei ole ollenkaan tuttua ja oli ihan mielenkiintoinen kokemus olla lehtijutun aiheena. Täytyy kyllä sanoa etten ehkä ihan näin dramaattisina koe moniakaan asioita, mutta ymmärrän toimittajan taiteellisen vapauden tärkeyden. Toivon että tämä artikkeli tuo positiivista huomiota ratsujousiammunnalle lajina ja uusia harrastajia kokemaan ratsujousiammunnan riemua!

(c) Brice Portolano


(c) Brice Portolano


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Gauchoux Open, Ranska

(c) Jouke Boerma Korona-aika iski, vieden mukanaan valtaosan kansainvälisistä kisoista - ja niinpä blogin kirjoittaminen on myös ollut tauol...